Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Τα προϊόντα μας φέρουν επίσημη εγγύηση δύο (2) ετών, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος. Η εγγύηση ισχύει από την στιγμή που παραλάβατε προϊόν. Οι υπόλοιπες εγγυήσεις που παρέχονται από το ortaxidisgold.gr, είναι ίδιες με αυτές που παρέχονται από τους προμηθευτές μας.

Σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης, το προϊόν αφού επιστραφεί επισκευάζεται από το εξειδικευμένο ortaxidisgold.gr με έδρα την Κομοτηνή, είτε προχωράμε σε άμεση αλλαγή με καινούριο προϊόν. Εάν μετά την παραλαβή, διαπιστώσετε πρόβλημα με το προϊόν (πχ. DoA, Dead-on-Arrival, μη λειτουργική-ό), παρακαλώ επικοινωνήστε εντός 48 ωρών μαζί μας στο τηλέφωνο 2531026277 ή στείλτε μας e-mail με θέμα “Μη λειτουργικό προϊόν” στο info@ortaxidisgold.gr

Υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς ή τιμολογίου και με την προϋπόθεση το προς επιστροφή προϊόν, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί και να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον:

 • Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.
 • Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι ετικέτες του προϊόντος.
 • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσεις, και η απόδειξη αγοράς.
 • Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας.
 • Συμπληρώσει και αποστείλει το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο υπαναχώρησης που του χορηγείται κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. 
 • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
 • Το ortaxidisgold.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 
 • Εντός 14 ημερών έχετε την δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος σας και εμείς θα σας επιστρέψουμε, όλο το ποσό της αγοράς σας.


Πότε δεν υπάρχει κάλυψη από την εγγύηση;

Η εγγύηση παύει να είναι έγκυρη εάν διαπιστωθεί ένας από τους παρακάτω λόγους:

 • Υπάρχουν εμφανής σημάδια κακομεταχείρισης του προϊόντος, πχ χτύπημα το οποίο προκάλεσε την δυσλειτουργία του προϊόντος.
 • Βλάβη λόγω αδιαφορίας προς τις οδηγίες χρήσης
 • Μη ορθή χρήση του προϊόντος
 • Πρόκληση βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη επισκευή ή αναβάθμιση
 • Σπάσιμο από πτώση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν μπορεί να περιγραφεί

Επίσης, η εγγύηση δεν καλύπτει κλοπή και φθορά από φυσικά φαινόμενα. Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή προϊόντων προς επιδιόρθωση- αντικατάσταση με χρήση της εγγύησης, *επιβαρύνουν τον πελάτη. (3.90€/αποστολή), εκτός DOA.

*Σημείωση: Η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ! 


Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, το Ν.2251.1994 ως έχει μέχρι σήμερον τροποποιηθεί και ο καταναλωτής ρητώς δηλώνει ότι προ πάσης τοποθετήσεως παραγγελίας του έλαβε γνώση των συγκεκριμένων διατάξεων και αποδέχεται την τήρηση εκ μέρους του ortaxidisgold.gr των ανωτέρω νομοθετημάτων.

Τυχόν αμφισβήτηση ή διαφορά που αφορά την παρούσα σύμβαση, καθ οιονδήποτε, άμεσο ή έμμεσο τρόπο, ρητώς συμφωνείται ότι υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων.